Primul cros costumat din orașul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Crosul „HelloWeRun”

Primul cros costumat din orașul Constanța

Sport 31 Octombrie 2015 / 18:45 1475 accesări

Iubitorii sportului au alergat având diverse costume de Hallowen

Iubitorii sportului au alergat având diverse costume de Hallowen

Asociația Sportivă Sanasport din Constanța a organizat, sâmbătă, în parteneriat cu Primăria Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în Centrul Vechi al Constanţei, cursa de alergare „HelloWeRun”. Organizată pe o distanță de 2 km, cursa a fost una predominant distractivă și degajată, scopul principal fiind mișcarea în aer liber pentru promovarea sănătății, a mobilității și a distracției în timpul alergării. Crosul a fost unul special prin faptul că participanţii au venit pregătiţi special, purtând costume de Halloween.

Următoarele crosuri vor fi organizate la 20 decembrie, în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, iubitorii sportului fiind invitaţi să alerge costumați în Moș Crăciun, în cadrul evenimentului „SantaRun”, şi la 14 februarie 2016, când sportivii își vor arăta dragostea pentru sufletele lor pereche, de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul evenimentului „Love2Run”.

„HelloWeRun” a fost primul eveniment care a deschis, oficial, pregătirea pentru Maratonul Nisipului 2016, ediţia a III-a, eveniment internațional care va avea loc la 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia.

Taguri articol


12