Prins de jandarmi cu substanțe interzise în sala de jocuri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prins de jandarmi cu substanțe interzise în sala de jocuri

Eveniment 07 Decembrie 2023 / 15:49 650 accesări

Miercuri, 06.12.2023, în jurul orei 23:30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflați în timpul unei misiuni de patrulare în municipiul Constanța, pe strada Țepeș Vodă, au efectuat un control privind consumul de tutun în spații publice închise în interiorul unei săli de jocuri. Într-una dintre camerele din sala respectivă au surprins 3 bărbați care consumau produse din tutun dar în cameră se simțea un miros puternic de canabis.

Întrebați dacă dețin asupra lor substanțe interzise, unul dintre bărbați a scos din buzunar un pachet de țigări în care erau 2 muguri mari de culoare galben-verzuie, cu miros înțepător. Bărbatul a declarat că a găsit pachetul respectiv pe trotuar, fără a putea specifica cu exactitate locația.

Persoanele în cauză a fost conduse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța unde s-au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de substanțe interzise (în conformitate cu Legea 143/2000, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri), iar substanțele găsite asupra bărbatului în cauză au fost ridicate în vederea confiscării, fiind ulterior predate către organele de poliție abilitate pentru continuarea cercetărilor.Ştiri recomandate

12