Prinsă după sfântul furt

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prinsă după sfântul furt

Eveniment 12 Martie 2017 / 14:17 1087 accesări

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care avea misiunea de a patrula în zona conductelor prin care se transportă produse petroliere, a dat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.30, peste o femeie care se căznea, în apropiere de localitatea Nazarcea, să care ceea ce militarii au numit "un bagaj voluminos". La acea oră, în acel spațiu, jandarmii au simțit nevoia să o întrebe de unde vine și încotro se îndreaptă. Suspiciunile oamenilor legii au fost confirmate fără prea multe ifose de femeia care a recunoscut senină că "a spart o biserică".

NU A MAI SPART CUTIA MILEI, A LUAT-O CU TOTUL

Ancheta demarată după spusele femeii de 37 de ani, domiciliată în Poarta Albă, a confirmat că aceasta a forțat intrarea în biserica din Nazarcea, a furat icoane, cruci și alte obiecte care i-au căzut în mână, printre care cutia milei, pe care nu s-a mai sinchisit să o spargă și a plecat spre casă.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform Codului de Procedură Penală și au condus-o pe făptuitoare la sediul Postului de Poliţie Poarta Albă, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Taguri articol


12