Prinși de jandarmi cu substanțe halucinogene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prinși de jandarmi cu substanțe halucinogene
Eveniment 28 Ianuarie 2019 / 17:13 275 accesări 0 comentarii

Jandarmii au surprins în Constanţa patru persoane care avea asupra lor un grinder metalic și 11 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie.

În perioada 26-28 ianuarie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiunea de menținere și asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Gară, au surprins patru persoane cu vârste cuprinse între 22-27 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, în buzunarele interioare ale gecilor, jandarmii au mai găsit un grinder metalic și 11 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde- maronie cu miros înţepător.

Grinderul și pliculețele cu fragmente vegetale găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1786 secunde