Prințul Charles, în vizită în România la sfârșitul lunii martie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prințul Charles, în vizită în România la sfârșitul lunii martie

07 Martie 2017 / 21:19 406 accesări

Moștenitorul Coroanei Regale Britanice se va afla într-o vixită oficială în România în perioada 29-31 martie, anunță marți, printr-un comunicat de presă, Ambasada Marii Britanii la București.

"Alteţa Sa Regală Prințul Charles, moştenitorul Coroanei Regale Britanice, se va afla într-o vizită oficială în România în perioada 29-31 martie. Aceasta este cea de-a doua vizită oficială în România, din 1998 şi până în prezent. Turul regional va continua cu vizite în Italia şi Austria", se arată în comunicatul trimis de Ambasada Marii Britanii.

Moștenitorul Coroanei Regale Britanice a avut mai multe vizite private în România în ultimii ani. În luna mai a anului trecut, în timp ce se afla la București, Prințul Charles a avut o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu peședintele Klaus Iohannis. De asemenea, întrevederi ale preşedintelui României cu Prinţul Charles au avut loc, la Palatul Cotroceni, şi în anii 2011, 2012 şi 2014, în timpul mandatului lui Traian Băsescu.

Prinţul Charles a fost în Transilvania de mai multe ori în ultimii ani, în vizite private în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov, unde deține mai multe proprietăți.

Taguri articol


12