PROBLEME GRAVE! Sistemul electronic al CNAS, NEFUNCŢIONAL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PROBLEME GRAVE! Sistemul electronic al CNAS, NEFUNCŢIONAL
Sănătate 10 Octombrie 2018 / 15:52 1911 accesări 0 comentarii

Sunt probleme grave cu sistemul electronic al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Acesta nu funcţionează de trei zile, anunţă România TV. Medicii sunt disperaţi şi spun că nu pot valida serviciile medicale.

Sistemul electronic al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate este nefuncţional pentru a treia zi consecutiv, anunţă medicii de familie. Sistemul a funcţionat cu dificultate şi săptămâna trecută, însă în aceste zile sunt perioade întregi în care este blocat, reţetele funcţionează doar în mod offline, iar serviciile nu se validează, spun reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie.

De vină ar fi faptul că au expirat două contracte majore de mentenanţă. Totuşi timp de un an nu s-au făcut aceste achiziții, fapt care a blocat emiterea reţetelor electronice şi a scos medicii în stradă.

Oficialii Casei spun că "situaţia" a apărut ca urmare a arestărilor de anul trecut şi a schimbărilor dese din conducerea autorităţii.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2378 secunde