Profeţie cutremurătoare! O apocalipsă posibilă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Profeţie cutremurătoare! O apocalipsă posibilă!

Religie 31 Iulie 2018 / 18:36 7157 accesări

Încă din cele mai vechi timpuri au existat diverse profeţii care au prevestiti sfârşitul lumii. Una dintre cele mai dure, ţinută la secret de Vatican, a îngrozit lumea! Documentele au fost desecretizate de Vatican și, potrivit unor specialişti, acolo se arată clar că „un cutremur puternic va lovi Pământul timp de opt ore”!

Conținutul celui de-al treilea secret de la Fatima a fost păstrat departe de ochii curioși ai lumii timp de 83 de ani, din motive „strategice”.În urmă cu aproape două decenii, însă, au apărut detalii despre conținutul acestuia şi, potrivit unor surse, textul vorbește despre numeroase semne ce se vor arata înaintea nenorocirii finale.Într-o noapte friguroasă, probabil în miezul iernii, cu doar 10 minute înainte de miezul nopții, un cutremur major va zgudui Pământul preț de opt ore. Se vehiculează că acesta va fi al treilea semn important al apropierii Apocalipsei. În urma acestui cutremur devastator, axa planetei se va înclina și o obscuritate înfricoșătoare va pune stăpânire asupra planetei timp de trei zile. De asemenea, declanșarea Apocalipsei va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt, ce va duce la izbucnirea unui război nuclear. În urma acestuia, două treimi dintre oameni vor muri în doar trei zile. Haosul și răul vor pune apoi stăpânire pe toată planeta.

Cele trei secrete de la Fatima reprezintă o serie de viziuni și profeții care ar fi avut loc că urmare a apariției Fecioarei Maria în fața a trei tineri păstori portughezi, Lucia Santos și verișorii ei Jacinta și Francisco Marto, începând cu dată de 13 mai 1917. Cei trei copii au afirmat că au fost vizitați de către o presupusă Fecioara Maria de șase ori între mai și octombrie 1917. Apariția este acum cunoscută sub numele de Maica Domnului de la Fatima.12