PROGNOZA METEO: Ninsorile predomină în următoarele zile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PROGNOZA METEO: Ninsorile predomină în următoarele zile

Vremea 14 Februarie 2018 / 22:47 1683 accesări

Meteorologii au explicat că următoarele zile vor fi dominate tot de precipitaţii, care vor fi predominant sub formă de ninsoare, în timp ce temperaturile vor fi unele normale pentru această perioadă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații, slabe cantitativ, sub formă de ploaie, dar trecător posibil și lapoviță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

PROGNOZA METEO JOI. Pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros în Moldova, unde vor predomina ninsorile și vor fi condiții de ghețuș, cu precădere în nordul și centrul regiunii, dar și în zona Carpaților Orientali, unde va mai ninge slab. În restul teritoriului, înnorările vor fi doar temporare și precipitațiile, slabe cantitativ și predominant sub formă de ploaie, se vor semnala izolat. Noaptea se vor semnala fulguieli izolate, mai ales în nord și nord-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la începutul intervalului în sud-est și în zona Carpaților de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în nordul Moldovei și 8 grade în regiunile sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, va fi ceață.

Taguri articol


12