Prognoza meteo pentru următoarele zile: VREME DEOSEBIT DE CALDĂ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prognoza meteo pentru următoarele zile: VREME DEOSEBIT DE CALDĂ

Vremea 06 Ianuarie 2018 / 08:27 975 accesări

Meteorologii anunţă că valorile termice, în creştere semnificativă faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Şi săptămâna viitoare, deşi valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de ziua precedentă îndeosebi în regiunile estice şi sudice, vremea se va menţine caldă pentru această dată.

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. Cerul va fi variabil, mai mult noros în nordul ţării, unde local vor fi precipitații slabe, ploaie în zonele joase, iar în nordul Carpaţilor Orientali, ploaie, lapoviţă, ninsoare şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -5 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Valorile termice, în creştere semnificativă faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -2 şi 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre -5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul şi nord-estul ţării, unde cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar în cursul zilei şi la cote mai reduse, în regiunile vestice. În zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, cu o maximă de 12...13 grade şi o minimă în jurul valorii de 1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Taguri articol


12