Programarea la salon este mai simplu de realizat - metoda Stailer

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Programarea la salon este mai simplu de realizat - metoda Stailer

17 Mai 2021 / 17:45 705 accesări

În zilele noastre totul este mai ușor cu ajutorul tehnologiei și a aplicațiilor dedicate. Multe dintre task-urile obișnuite au devenit acum mai simplu de realizat. Și tu comanzi mâncare la domiciliu sau la birou, chemi taxiul prin aplicație, plătești utilitățile online. De ce nu ar fi la fel de simplu să îți programezi vizita la salon tot online? Metoda Stailer este utilă în acest sens.

Caută și vei găsi, cere și ți se va da

Celebre vorbe care se potrivesc de minune și aici. Însă, în loc să cauți salon după salon prin oraș, vei prefera un search rapid online. Iar lista de saloane de infrumusetare din Cluj, Iași, Timișoara, București sau Oradea îți este imediat afișată. Asta datorită platformei Stailer. Nu are încă un an de la lansare și a reușit să se extindă destul de mult.

Concret, Stailer este o platformă special dedicată celor care caută un salon de hair and beauty din orașele amintite. Este agenda perfectă. Cu un singur search este ușor de descoperit ce saloane sunt disponibile, în funcție de preferințele fiecăruia și anume dată, oră, tipul de serviciu. Și la fel de simplu poate fi totul programat, doar online. Confirmarea vine de îndată și nu mai necesită nimic altceva din partea utilizatorului - să sune, să revină cu un telefon pentru a valida o programare.

Stailer nu costă nimic

Accesul la această platformă este gratuit, la fel cum este și toată paleta de opțiuni. Adică o programare la salonul Vestige sau la oricare din saloanele înscrise aici este gratuit de setat. Cu sau fără cont creat aici, cei interesați pot accesa nelimitat această platformă.

Ceea ce pentru unii poate sună surprinzător iată că a devenit o realitate. La fel de surprinzător ar putea fi și faptul că nu trebuie să plătiți vreo taxă de membru, să vă lăsăți datele înscrise undeva, să descărcați vreo aplicație, să instalați în telefon cine știe ce program. Stailer oferă acces free din simpla accesare a paginii printr-un device.

Pentru tine și nevoile tale, cu acces oricând

Nu mai punem la socoteală faptul că restricțiile sunt tot mai puține și la salon putem merge oricând. Aglomerația este un minus acum, programările suprapuse, faptul că saloanele sunt luate cu asalt, dat fiind că vine și sezonul evenimentelor. Cel puțin pentru coafură și make-up publicul feminin aglomerează lista de așteptare la saloane.

Stailer a fost creat să simplifice un astfel de scenariu. Astfel, indiferent de context, de zi, de ora din zi sau din noapte, accesul la această platformă permite setări imediate. Programarea la un salon vine confirmată de îndată și, mai mult decât atât, utilizatorul știe de la bun început cât ar dura o sesiune la salon sau cât ar costa serviciul de care este interesat. Și asta pentru că fiecare salon înscris în această platformă prezintă și astfel de detalii, plus fotografii și recenzii ale celor care au încercat această metodă.

Ce spui, îi dai o șansă?

Contact: support@stailer.roŞtiri recomandate

12