Programul magazinelor ENEL în timpul Sărbătorilor Pascale și de 1 Mai

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Programul magazinelor ENEL în timpul Sărbătorilor Pascale și de 1 Mai

Social 24 Aprilie 2019 / 11:19 2345 accesări
MAGAZINELE ENEL DIN JUDEŢELE CONSTANȚA, TULCEA, CĂLĂRAȘI ȘI IALOMIȚA VOR FI ÎNCHISE ÎN PERIOADA 26 APRILIE - 1 MAI
Constanța, 24 aprilie 2019 – Magazinele Enel din judeţele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița vor fi închise în perioada 26 aprilie - 1 mai.
În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit:
De luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.
Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App - ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.
De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau furnizare de gaze naturale.
În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html
Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.


Ştiri recomandate

12