Proiectele Grupului Angelo, la 25 de ani de activitate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Proiectele Grupului Angelo, la 25 de ani de activitate

Lifestyle 01 Octombrie 2017 / 16:25 2854 accesări

Sărbătoare dulce la Constanța , vineri, când Grupul Angelo a împlinit 25 de ani de activitate.

Evenimentul a fost unul plin de fast și eleganță, note imprimate de managerul grupului, doamana Paula Vals. Despre doamna Vals, primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea spune că este o persoană tenace, discretă și cu foarte mult bun simț. Aceste cacteristici ale managerului au condus Angelo pe drumul succesului.

Vedete în spectacolul plin de culoare și gust au fost produsele din gama Moesis by Angelo: dulceața de vișine, gemul de prune, zacusca sau tocana de legume, produse care fac parte din segmentul premium al cofetăriilor. Angelo este unul dintre cei mai mari producători de prăjituri și produse de patiserie din Dobrogea.

Pornit în 1992 din Greci, Tulcea, Angelo

După ce s-a așezat bine pe piața din Tulcea, având cel mai larg lanț de magazine, Angelo a atacat Constanța, unde s-a impus în fața multor producători locali. S-a impus atât de bine la noi că au hotărât și să deschidă o primă fabrică de conserve aici.

La 25 de ani de activitate, grupul de firme, condus de Paula Vals se pregătește acum să atace Bucureștiul, apoi Clujul, să deschidă încă o fabrică și să dezvolte noi produse de calitate.

Nu putem decât decât să-i felicităm și să le urăm succes mai departe!

Taguri articol


12