Promoția românească Superkombat, contract important pentru televizarea galelor în America de Nord

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Promoția românească Superkombat, contract important pentru televizarea galelor în America de Nord

Sport 14 Decembrie 2016 / 14:05 442 accesări
Eduard Irimia, președintele Superkombat: „Suntem foarte încântați să avem brandul nostru expus pe piața americană”

Eduard Irimia, președintele Superkombat: „Suntem foarte încântați să avem brandul nostru expus pe piața americană”

Promoția de sporturi de contact Superkombat, condusă de românul Eduard Irimia, și televiziunea americană CBS Sports Network au semnat un acord pentru ca șase evenimente să fie transmise în prime-time în Statele Unite ale Americii şi Canada, potrivit unui comunicat de presă. Conform acordului, fiecare gală va include atât sportivi internaționali și americani în meciuri eliminatorii la categoria grea, dar și titluri mondiale la diverse categorii. În plus, pe lângă confruntările pe reguli de kickbox, evenimentele vor programa și confruntări de MMA, în acest fel atrăgând fani din ambele sporturi de pe continentul american.

„Suntem foarte încântați să avem CBS Sports Network ca televiziune parteneră și să avem brandul nostru expus pe piața americană. După șase ani de gale live transmise în peste 95 de țări din cinci continente și comentariu în 22 de limbi, suntem mândri să ducem produsul la alt nivel”, a declarat Eduard Irimia, președintele Superkombat.

Programul de televiziune al galelor Superkombat în cadrul postului CBS Sports Network va fi prezentat într-un comunicat în următoarea perioadă. CBS Sports Network este disponibil în peste 98 de milioane de case din Statele Unite ale Americii și Canada, cu 48 de milioane de abonați prin cablu, video, telco provideri, dar și prin satelit pe Direct TV, canalul 221, și Dish Network, canalul 158.

Lansat în 2011, circuitul Superkombat a fost transmis în prime-time de cel mai mare post pan-european de sport, Eurosport, fapt ce a asigurat în ultimii șase ani o expunere a brandului în zona programelor televizate de arte marțiale. În acest timp, Superkombat a depășit recorduri de audiență, cel mai important fiind audiența lunii la Eurosport în 2012.

De asemenea, în 2016, Superkombat a înregistrat recordul european de public la un eveniment pe reguli de kickbox, cu 34.000 de spectatori la gala care a consemnat retragerea lui Ionuț Iftimoaie din carieră. Superkombat și-a consolidat poziția de lider la nivel european, iar în ultimii ani, galele organizate de Eduard Irimia s-au desfășurat la Geneva, Amsterdam, București, Monza, Milano, Sibiu, Iași, Frankfurt, Viena, Sao Paolo, San Juan, Opatija, Zurich, Varna, Podgorica sau Mamaia.

Taguri articol


12