Protestatarii s-au strâng în fața Guvernului. Jandarmeria a luat măsuri speciale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Protestatarii s-au strâng în fața Guvernului. Jandarmeria a luat măsuri speciale

01 Februarie 2017 / 09:50 520 accesări

Circa 200 de oameni protestează, la ora transmiterii acestei știri, în fața Palatului Victoria, nemulțumiți de decizia Guvernului privind modificarea Codurilor Penale prin Odonanță de Urgență. Jandarmeria a luat măsuri speciale în zonă, suplimentând dispozitivul de pază.

Aproximativ 200 de persoane protestează la Guvern, miercuri dimineața, față de decizia Executivului privind legile în Justițție.

Jandarmeria a luat, încă de la prima oră, măsuri de întărire a dispozitului de pază a Guvernului, în zonă fiind trimise trei echipaje și mai mulți jandarmi.

În noaptea de marți spre miercuri, la toate toate intrările de la Palatul Victoria au fost trase grilaje metalice pentru a opri o posibilă intrare a protestatarilor. 10.000 de oameni au protestat, imediat după anunțul Executivului, în fața Palatului Victoria.

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a anunțat că Guvernul a adoptat în ședința de marți seara un proiect de lege privind grațierea și unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar și o ordonanță de urgență privind modificarea Codurilor penale. Ordonanța a fost publicată în Monitorul Oficial la ora 1.25.

Taguri articol


12