Provocarea preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Îmi este dor de voi şi să stați în casă”

Provocarea preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa

Sport 31 Martie 2020 / 09:56 1854 accesări
Vasile Vicol, preşedintele AJL Constanţa: „Cel mai bun exemplu sunteţi voi, copiii mei de la lupte” (sursa foto: Facebook Vicol Vasile Vali”

Vasile Vicol, preşedintele AJL Constanţa: „Cel mai bun exemplu sunteţi voi, copiii mei de la lupte” (sursa foto: Facebook Vicol Vasile Vali”

În această perioadă dificilă, cauzată de pandemia de coronavirus, Vasile Vicol, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, a lansat pe pagina personală de Facebook o provocare pentru cei care pot sprijini persoanele aflate în dificultate.

„LUPTE & VIRUS & DĂRUIȚI & PROVOCARE

Îi PROVOC pe „COPILAŞII MEI” de la LUPTE, să ia legătura cu mine. Care dintre ei trece printr-o perioadă grea, pentru că nu mai lucrează părinții, rezistă greu financiar, etc., eu voi face în aşa fel încât mâncarea să nu lipsească de pe masa voastră. Mai PROVOC, ațâț, întărât, incit şi pe ceilalți binevoitori să ajute, să ofere mâncare cel puțin, cunoscuților, apropiaților. Vă instig şi vă „blestem” să o faceți. Puteați fi şi voi în locul celor nevoiaşi. În zilele astea greu încercate trebuie să fim solidari cu ceea ce iubim, cu serul uman. EU nu pot să mănânc când ştiu că voi NU aveți ce pune pe masă. Ne-am născut LUPTĂTORI, iar menirea noastră este de a lupta, de a lupta pentru a pune pâinea pe masă în momentul ăsta greu. Ajută şi NU aştepta mulțumiri, umpleți sufletul cu sentimentul fericirii, cu starea asta de mulțumire sufletească, intensă şi deplină. Trebuie să avem o responsabilitate morală față de omenire. Mereu am avut un COD MORAL PUTERNIC. Întâlnesc oameni care mă inspiră să fiu MAI BUN, să mă schimb în bine. Avem două vieți, iar a doua începe când îți dai seama că ai doar una şi aia scurtă. De aceea AJUTĂ cât poți. Întâlnesc oameni care mă inspiră să fiu mai bun, să mă schimb în bine. Cel mai bun exemplu sunteţi voi, copiii mei de la lupte. Vine o vreme când se termină tot, iar de amintirile noastre grozave ne putem bucura doar în viața asta. Construiește ceva și rămâi în amintirile altora, lasă un semn că ai fost, permite să rămână din tine un colțișor de poveste. Îmi este dor de voi copilaşii mei şi să stați în casă. SĂNĂTATE ŞI PÂINE PE MASĂ VĂ DORESC

Să fii SĂRAC, dar plin de BOGĂȚIE,

Să fii UMIL, dar LUMEA să te ştie,

Să PLÂNGI în somn, dar ziua să ZÂMBEŞTI,

Să n-ai NIMIC, dar TU să DĂRUIEŞTI.

Ce SIMPLĂ şi FRUMOASĂ poate fi VIAȚA, mai SĂRAC eşti, mai FERICIT”.12