Publicare de advertoriale în presă cu eAdvertising - vocea promovării în presă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Publicare de advertoriale în presă cu eAdvertising - vocea promovării în presă

12 Decembrie 2022 / 10:23 192 accesări

Promovarea activă, în presa din țară, este elementul cheie pentru orice business. Spuneți lumii despre produsele și serviciile pe care le aveți și faceți asta într-un mod bine planificat. Articolele în presă pot fi parte din campaniile SEO sau pot fi independente de aceasta.

În privința acestor tipuri de servicii, de redactare și de publicare de advertoriale in presa cu eAdvertising veți reuși. Vorbim despre o agenție de digital marketing, de unde puteți solicita servicii diverse, printre care cele de SEO, creare site, PPC și implicit redactare și publicare de advertoriale. Pentru că în palmaresul acestei agenții sunt peste 500 de trusturi de presă, aceste colaborări fac astfel posibil ca orice tip de business să fie promovat în presa de nișă.

Cum vă ajută articolele în presă

Se spune, pe scurt, dacă nu sunteți online practic nu existați. Nu este de ajuns un site, simpla prezență online. Pentru că prea puțini sunt cei care caută în Google a cincea sau a șaptea pagină a rezultatelor. Competiția acerbă este despre prima pagină, evident. Parte din acest proces, de a fi pe primele poziții în Google se referă la campanii SEO, campanii PPC de asemenea, iar articolele în presă au și ele o contribuție activă. Iată cum:

  • Cresc notorietatea brandului

Oamenii aud despre un brand anume și cresc încrederea pe care o au în acesta. Prezența constantă în atenția presei face ca publicul să își înrădăcineze foarte bine încrederea în produsele și/sau serviciile unui brand.

  • Crește traficul organic al site-ului

Prin link building, prin recomandarea de a accesa un site, notorietatea unui trust de presă ajută implicit și site-ul business-ului în cauză. Campaniile SEO puse la punct de agenția eAdvertising sunt un cumul de strategii și tehnici care includ și efectul acestor articole în presă cu rol de a susține link buildingul de calitate.

  • Informare pentru public targetat

Presa online este mai ușor de accesat, informația ajunge în timp mai scurt și la un public mai vast. Acestea sunt aspectele care îi determină pe tot mai mulți să ia în considerare versiunea modernă de promovare, în presa online, decât în cea clasică.

Cum puteți colabora cu eAdvertising

Agenția eAdvertising este din Suceava, dar colaborările cu cei interesați nu țin cont de această limită. Puteți colabora cu echipa indiferent de locația pe care o aveți, indiferent de nișa în care activați. În plus, pachetele de servicii SEO sunt adaptate și personalizate. O strategie pusă la punct conform obiectivelor setate va face ca o campanie SEO inițiată să contribuie la promovarea eficientă. În acest sens vezi site-ul eAdvertising pentru detalii.

Când a fost ultima oară când ați avut nevoie de produse anume sau servicii? Este destul de mult probabil ca în aceste contexte să fi folosit Google, marele motor de căutare, pentru a obține informații. La fel se întâmplă și în cazul publicului consumator, care caută online ce are nevoie. Caută și găsește în prima pagină pe cei care știu să se promoveze eficient!

Contact:

+4 0743 243 306

vanzari@e-advertising.coŞtiri recomandate

12