Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump a apărut la CNN cu un colier din gloanțe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump a apărut la CNN cu un colier din gloanțe

Monden 03 Ianuarie 2016 / 18:05 1275 accesări

Katrina Pierson, purtătoarea de cuvânt a controversatului candidat pentru nominalizarea republicană la Casa Albă Donald Trump, a apărut recent la CNN, pentru a discuta despre criticile lansate de șeful său la adresa fostului președinte democrat Bill Clinton, șocând telespectatorii nu prin ce a avut de spus, ci prin... colierul pe care l-a purtat la gât, alcătuit dintr-un șirag de gloanțe, a relatat recent ”Huffington Post”. Ziaristul care i-a luat interviul, Jim Sciutto, nu a putut rezista tentației de a o întreba pe Pierson despre colierul cu pricina. Răspunsul primit a fost pe... măsura candidatului susținut de Katrina, aceasta afirmând că este vorba pur și simplu de o ”dovadă de sprijin pentru micile companii”, o aluzie la comercianții de arme de foc.

Ziaristul nu a mai insistat, însă internauții au comentat pe larg pe Twitter apariția lui Pierson. ”Colierul purtătoarei de cuvânt a lui Trump nu trebuie ratat. Viitorul colier va fi un șirag de urechi umane, se pricep să le facă și pe acestea!”, a scris un utilizator al rețelelei, în timp ce o utilizatoare o întreba pe Pierson: ”@KatrinaPierson, de unde pot cumpăra acel model de colier cu gloanțe pe care l-ai purtat la CNN? Mi-a plăcut!”. Alții au comentat că gestul Katrinei Pierson este îngrozitor, lipsit de sensibilitate și o dovadă de prost gust și se întrebau dacă nu cumva Pierson a fost plătită de NRA, puternica și influenta organizație americană care face lobby în favoarea armelor.

Katrina Pierson a scris pe contul ei de Twitter că gloanțele sunt reale și sunt produse în Texas. În timp ce unii internauți, într-un exces de corectitudine politică, l-au criticat pe ziarist că s-a arătat interesat de felul în care era îmbrăcată Pierson, cotidianul ”The Washington Post” a insistat că, de această dată, comentariul ziaristului a fost cât se poate de oportun, deoarece întrebarea se referea la o declarație politică făcută prin intermediul colierului și nu era o curiozitate despre stilul vestimentar al lui Pierson.

Citește și:

Donald Trump a folosit un limbaj foarte vulgar la adresa lui Hillary Clinton

Donald Trump îl apără pe Vladimir Putin de acuzațiile că a comandat uciderea unor jurnaliști

Putin + Trump = Love

SI dezbină candidaţii republicani la prezidenţialele din SUA12