Raluca Turcan: Cine nu rezistă în această coaliție de guvernare îi sabotează pe români

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Raluca Turcan: Cine nu rezistă în această coaliție de guvernare îi sabotează pe români

Politică 02 Septembrie 2021 / 20:23 2483 accesări

Prim-vicepreşedintele PNL şi ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat, joi, la Cluj, că oamenii şi partidele care nu rezistă în coaliţia de guvernare îi "sabotează" pe românii care doresc modernizarea ţării.

"Cei care sunt afectaţi acum de aceste dispute sunt în primul rând românii, pentru că ei vor să vadă o coaliţie centrată pe rezultate, pe măsuri utile, o coaliţie responsabilă, care şi-a înţeles mandatul. Mandatul a fost pentru a guverna. (...) Cine nu rezistă în această coaliţie îi sabotează direct pe români. Aşadar, eu cer partidelor din coaliţie să se gândească în primul şi în primul rând la ceea ce aşteaptă oamenii de la noi. Şi oamenii aşteaptă locuri de muncă, investiţii, modernizare, apă, canal, străzi, gaze. Asta aşteaptă. Sunt lucruri simple", a declarat Raluca Turcan, referindu-se la criza politică prin care trece coaliţia de guvernare.

Raluca Turcan a vizitat, joi, câţiva agenţi economici din judeţul Cluj, printre care De'Longhi România SRL şi Farmec şi a participat la inaugurarea celei de a treia hale de producţie a SC Robert Bosch SRL, care are 34.500 de metri pătraţi şi a presupus o investiţie de aproximativ 55 de milioane de euro.

Sursă: Biziday

Taguri articol


12