Raluca Turcan, propusă lider interimar al PNL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Raluca Turcan, propusă lider interimar al PNL

Politică 13 Decembrie 2016 / 11:06 437 accesări

BPN al PNL ar putea decide să amâne alegerea unui preşedinte interimar, au declarat, marţi, surse pentru Mediafax, afirmând că, în urma discuţiilor purtate de Alina Gorghiu cu liderii de filiale, Raluca Turcan s-a conturat ca propunere pentru preluarea interimatului.

De asemenea, Florin Roman (Alba) ar putea prelua funcţia de secretar general, iar Cristian Buican şi Mihai Barbu funcțiile de secretari generali adjuncţi, după ce primarul de Alba Iulia Mircea Hava a refuzat sa ocupe funcția deținută pâna de curând de Ilie Bolojan, au precizat sursele citate.

Mircea Hava a fost vehiculat şi pentru a prelua conducerea interimara a partidului, însă, acesta a refuzat categoric.

În PNL s-au conturat mai multe curente de opinie, surse din partid declarând pentru MEDIAFAX, că este este posibil ca în şedinţa BPN să se deciză amânarea luării unei decizii privind conducerea interimară a partidului şi dizolvarea actualului BPN, urmand ca partidul sa aibă un Biroul Politic interimar pana la alegeri.

Alina Gorghiu şi liderii filialelor care au obţinut scoruri mai mari decât cel al partidului s-au reunit la sediul din Modrogan, luni seara, pentru a stabili care va fi propunerea pe care o vor face BPN pentru conducerea interimară şi care sunt liberalii care ar putea ocupa funcțiile rămase vacante în urma demisiilor depuse in urma eșecului PNL de la alegerile din 11 decembrie.

In şedinţa de ieri s-a discutat şi despre o formulă de interimat extinsă, astfel s-a vechiculat posiblitatea ca Raluca Turcan să coordoneze o echipă din care sa faca parte liderii filialelor care au obținut scoruri peste cel al partidului.

Alina Gorghiu a declarat, luni seara, la sfârșitul întâlnirii ca discuția a fost una consensuala afirmând că în conturarea propunerilor s-a ținut cont de meritocrație şi că propunerile care vor fi făcute pot suporta modificări în BPN.

Taguri articol


12