Recompensă pentru campioanele europene la tenis de masă şi antrenorul Viorel Filimon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Decret de decorare semnat de Președintele României

Recompensă pentru campioanele europene la tenis de masă şi antrenorul Viorel Filimon

Sport 14 Octombrie 2019 / 19:42 2224 accesări

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel şi a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta şi Szocs Bernadette Cynthia. Reprezentativa feminină de tenis de masă a României a câştigat titlul continental, în luna septembrie, la Nantes, pentru a doua oară consecutiv, câştigând finala cu Portugalia, scor 3-0.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 14 octombrie a.c., decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel și a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia.

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes, Republica Franceză-2019, pentru dăruirea şi spiritul de fair-play prin care au promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume, Președintele Klaus Iohannis a conferit:

Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, domnului Filimon Viorel, antrenor;

Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia”, se arată în comunicatul Preşedinţiei României.12