Reglare de conturi cu săbii la Târgu Jiu. Cinci persoane au fost duse la audieri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Reglare de conturi cu săbii la Târgu Jiu. Cinci persoane au fost duse la audieri

Social 06 Septembrie 2020 / 12:42 1015 accesări

Cinci gorjeni înarmaţi cu săbii şi cuţite,au intrat cu forţa în curtea locuinţei din Târgu-Jiu a unui bărbat. Conflictul, ce pare a fi o reglare de conturi, a degenerat, iar poliția a intervenit. Presa locală scrie că grupul era condus de un individ cunoscut pe plan local drept Sandokan.

Potrivit IPJ Gorj, duminică dimineaţa poliţistii din Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat că, pe strada Microcolonie, a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Forţele de ordine au constatat că cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, din comuna Bărbăteşti şi oraşul Târgu Jiu, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui bărbat de 47 de ani, din Târgu Jiu, unde, în urma unui conflict spontan privind vânzarea-cumpărarea unei maşini, cei cinci l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă pe bărbatul de 47 de ani şi familia sa.

De asemenea, în timpul conflictului, unul dintre cei cinci bărbaţi, în vârstă de 35 de ani, i-a distrus victimei un telefon mobil, cauzându-i un prejudiciu de 3.000 lei.

Toţi cei implicaţi au fost duşi la sediul poliţiei pentru audieri, iar poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal pentru violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere.

Taguri articol


12