Regulile nescrise după care se ghidează pariorii iscusiți la BILETUL ZILEI

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Regulile nescrise după care se ghidează pariorii iscusiți la BILETUL ZILEI

23 Aprilie 2024 / 15:00 143 accesări

Pariorii care obișnuiesc să dea pontul zilei sunt mai pricepuți decât alții, prin simplul fapt că acționează după un set de reguli care îi ajută să-și mărească șansele de reușită.

Succesul pe termen lung este facilitat de o serie de bune practici, cele mai importante fiind următoarele:

Joacă online

Unul dintre principiile de bază este maximizarea succesului. Cu alte cuvinte, cu o miză dată, un parior iscusit obține cele mai mari avantaje. Sunt doi factori care contribuie la îndeplinirea acestei condiții: parierea pe internet și plasarea biletului la agenția care oferă cele mai mari cote pentru selecțiile alese. Jucătorii online nu plătesc taxă de 5% din miza pariului și sunt impozitați doar atunci când fac o retragere.

Aleg cea mai potrivită agenție

Cotele bune nu reprezintă singurul argument în alegerea unei agenții de pariuri online. Pariorii care țin rubrica „Biletul zilei” sunt specializați pe diferite discipline. Un specialist pe baschet se va orienta spre un operator care are o ofertă sportivă bogată din acest sport. Un parior care joacă pe fotbal va intra cel mai mult pe site-ul care oferă cele mai multe opțiuni de pariere pentru evenimentele din sportul rege etc.

Pariază doar pe ce cunosc

Nu este suficient să fii specializat într-un sport. De exemplu, oricât de bine te-ai pricepe la fotbal, ai șanse mici să fii pe plus pe termen lung mizând pe competiții pe care nu le urmărești. Tipsterii văd toate meciurile din ligile și cupele pentru care fac sugestii de pariere, astfel că știu tot ce mișcă în cluburile respective, pot cântări corect „greutatea” absenței unui jucător și pot anticipa cu ușurință intențiile antrenorilor.

Analizează jocurile cu atenție

Condiția primordială pentru a avea succes la pariuri sportive este să analizezi cu atenție fiecare meci pus pe bilet. Jucătorii iscusiți nu trec cu vederea niciun element care ar putea influența rezultatul jocurilor sau alte evenimente care pot face obiectul unui pariu. Motivația, forma și absenții sunt factorii cei mai importanți, însă, de la un anumit punct, diferența se face la nivel de detalii. Contează chiar și starea vremii, sau faptul că o parte a galeriei este supărată pe antrenor.

Joacă doar cote realiste

Pariorii care iau în serios această activitate obișnuiesc să pună doar bilete cu o singură selecție. Totuși, prin definiție, biletul zilei presupune mai multe pronosticuri. Tipsterii care se respectă nu vor publica niciodată bilete ale zilei cu 10-15 selecții. Pentru a avea șanse reale de succes, un asemenea pariu are cel mult trei selecții, toate cu cote realiste (nu mai mici de 1.30 și nu mai mari de 1.80). Una dintre calitățile jucătorilor pricepuți este răbdarea de a-și atinge ținta prin câștiguri mai mici. Cine vânează cote astronomice trăiește doar cu iluzia reușitei.

Monitorizează ofertele

Ofertele agențiilor de pariuri online, precum și alte avantaje, îi ajută pe pariori să își consolideze bilanțul pozitiv. Biletele de tip acumulator pot beneficia de suplimentarea câștigului, în unele condiții. De asemenea, sunt oferte prin care câștigi ceva chiar dacă nu ies toate selecțiile de pe bilet. Alte avantaje majore sunt reprezentate de funcția Cash Out, care îți permite să închizi pariul oricând îți dorești, și de validarea pronosticului drept câștigător în cazul în care echipa pe care ai mizat are un avantaj de două goluri, în orice moment al meciului.

Respectarea regulilor menționate mai sus este la îndemâna oricui. Prin urmare, oricine poate deveni parior iscusit, este nevoie doar de disciplină.Ştiri recomandate

12