Rezultate parțiale pentru Primăria Constanța - Vergil Chiţac: 32,52%, Stelian Ion: 24,48%, Horia Constantinescu: 23,03%

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Rezultate parțiale pentru Primăria Constanța - Vergil Chiţac: 32,52%, Stelian Ion: 24,48%, Horia Constantinescu: 23,03%

Politică 10 Iunie 2024 / 07:13 590 accesări

Potrivit primelor rezultate ale alegerilor locale din județul Constanța, candidații PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, și la conducerea Consiliului Județean, Florin Mitroi, ar fi obținut cele mai multe voturi, la scrutinul de duminică.

Astfel, conform rezultatelor parțiale pentru Primăria Constanța - Vergil Chiţac: 32,52%, Stelian Ion: 24,.48%, Horia Constantinescu: 23,03%.

"Într-o democrație, sursa puterii o reprezintă votul. Deci oamenii care vor câștiga vor avea o mai mare legitimitate, atât politică, cât și administrativă. Vreau să mulțumesc echipelor de campanie, echipa de campanie de la municipiu, dar și echipa de campanie de la județ a lui Florin Mitroi, pentru că noi am fost complementari, noi am lucrat în municipiul Constanța și pentru județ și județul a lucrat pentru noi, deci a fost o complementaritate și ne-am înțeles foarte, foarte bine. Mulțumesc tuturor membrilor PNL, conducerii PNL", a declarat Vergil Chiţac.

Stelian Ion și-a arătat nemulțumirea față de modul în care au fost organizate alegerile.

"Aș fi vrut să vă dau un rezultat în această seară, dar nu avem. Mergem cu toții în secțiile de votare, ca să ne asigurăm că nu se întâmplă lucruri ilegale, că nu se fură voturi. Am văzut o harababură totală la Constanța, o lipsă de respect față de locuitorii municipiului, care au avut parte de un haos desăvârșit. Oamenii în secțiile de votare s-au confruntat cu tot felul de lipsuri. Ne revedem dimineață, suntem vigilenți și nu dorim să fie furat votul niciunul cetățean", a declarat Stelian.Ştiri recomandate

12