Români blocați pe un aeroport din Londra, din cauza vremii nefavorabile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Români blocați pe un aeroport din Londra, din cauza vremii nefavorabile

Externe 10 Decembrie 2017 / 14:27 958 accesări
Foto: captura video antena3.ro

Foto: captura video antena3.ro

Mai mulți români care urmau să zboare din Londra la Cluj-Napoca au rămas blocați, duminică dimineața, deoarece aeronava care trebuia să-i aducă în țară nu a putut decola din cauza vremii nefavorabile, potrivit libertatea.ro. Un român aflat la bordul aeronavei Wizz Air a postat pe Facebook un filmuleț cu zecile de români care așteaptă să se îmbunătățească vremea în capitala britanică pentru a putea pleca spre țară. Aeroportul Luton din Londra a fost închis duminică dimineața, din cauza vremii nefavorabile și niciun zbor nu a decolat sau aterizat timp de peste două ore.

"Zborul Wizz Air W6 3302 de la Londra Luton la Cluj-Napoca (10 decembrie), planificat să decoleze la 7:40 (ora Marii Britanii), este momentan întârziat din cauza închiderii aeroportului ca urmare a ninsorii abundente din Luton. Pasagerii sunt trataţi conform regulamentelor UE şi politicii companiei”, au declarat duminică, pentru News.ro, reprezentanţii companiei Wizz Air .

Imediat ce aeroportul se va redeschide, aeronava va decola spre Cluj-Napoca, spun aceştia.

”Deşi condiţiile meteo nu sunt în controlul companiei, Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice inconveniente cauzate şi face tot ce este posibil pentru a reduce efectele asupra pasagerilor săi”, adaugă reprezentanţii Wizz Air.

Taguri articol


12