România - Bosnia & Herţegovina, finala grupei pentru tricolorii U21

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marţi, de la ora 19.00, la Academia Hagi de la Ovidiu

România - Bosnia & Herţegovina, finala grupei pentru tricolorii U21

Sport 10 Septembrie 2018 / 13:52 1031 accesări
Tineretul României speră să sărbătorească şi marţi seară, la finalul meciului cu Bosnia & Herţegovina (sursa foto: Facebook Echipa nationala de fotbal a Romaniei)

Tineretul României speră să sărbătorească şi marţi seară, la finalul meciului cu Bosnia & Herţegovina (sursa foto: Facebook Echipa nationala de fotbal a Romaniei)

După superba victorie din Portugalia, scor 2-1, reprezentativa de tineret a României va susţine marţi, de la ora 19.00, pe stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, încă o partidă decisivă în lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2019, care se va desfăşura în Italia și San Marino. Reveniţi cu întârziere în ţară, din cauza decalării zborurilor, jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi vor să obţină cele trei puncte pentru a egala în fruntea clasamentului Bosnia & Herţegovina, chiar dacă vor absenta, fiind suspendaţi, patru jucători importanţi, Ionuţ Nedelcearu, Andrei Ivan, Dragoş Nedelcu şi George Puşcaş. Pentru partida de la Ovidiu, tricolorii Under 21 aşteaptă un număr cât mai mare de spectatori în tribune, un bilet de intrare la meci costând 10 lei. Biletele sunt disponibile online, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale. Tichetele sunt disponibile numai prin opțiunea Print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. Marți, 11 septembrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieriile de la stadion, începând cu ora 16.00.

Tot marţi se mai dispută meciurile Elveția - Liechtenstein şi Țara Galilor - Portugalia.

Clasament Grupa 8: 1. Bosnia & Herţegovina 18p, 2. ROMÂNIA 15p, 3. Portugalia 13p, 4. Ţara Galilor 10p, 5. Elveţia 7p, 6. Liechtenstein 0p.

La turneul final se va califica direct doar prima clasată, iar cele mai bune patru dintre cele nouă ocupante ale locurilor secunde vor disputa un turneu play-off pentru a stabili încă două selecționate care vor merge la EURO 2019.

MESAJ PENTRU SUPORTERI

„Am fost conduși în Bosnia-Herțegovina, dar știm de la VOI ce înseamnă să nu renunți niciodată. Așa că am revenit și am învins.

Pentru că VOI ne-ați arătat că nu există imposibil, am mers în Elveția și am câștigat.

Ne-am întors neînvinși din Țara Galilor, cu doi oameni mai puțin pe teren, pentru că VOI ne-ați învățat că nu există inferioritate.

Iar în Portugalia, VOI ați curs timpul mai repede și ați apărat cu brațele lui Radu, ca să scriem istorie.

Acum, ne întoarcem și luptăm pentru prima victorie acasă. Avem iarăși nevoie de VOI, în tribunele de la Ovidiu, marți 11 septembrie 2018, de la ora 19:00.

Unii fără ceilalți nu putem câștiga! Împreună suntem generația neînvinsă!”, este mesajul adresat suporterilor pe pagina de Facebook Echipa nationala de fotbal a Romaniei.12