România - Olanda, în preliminariile CE la tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marţi, de la ora 17.00, la Bucureşti

România - Olanda, în preliminariile CE la tenis de masă

Sport 24 Ianuarie 2017 / 11:54 1883 accesări
Eliza Samara este decisă să pună umărul la succesul României în confruntarea cu Olanda

Eliza Samara este decisă să pună umărul la succesul României în confruntarea cu Olanda

Reprezentativa feminină de tenis de masă a României va înfrunta marţi, de la ora 17.00 (în direct la TVR 1 şi TVR HD), în studioul special amenajat în incinta Televiziunii Române, echipa Olandei, într-un meci decisiv pentru calificarea directă la Campionatul European. Un duel în care jucătoarele antrenate de constănţeanul Viorel Filimon se gândesc doar la victorie, mai ales că s-au impus şi în Olanda, cu scorul de 3-1. Constănţeanca Eliza Samara, aflată pe locul 5 în clasamentul european, acuză probleme medicale, dar nu concepe să nu fie alături de Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs, pentru a sărbători la final calificarea la turneul final.

„Va fi un meci dificil şi nu mai putem să facem spectacol. Trebuie să câştigăm”, a declarat Eliza Samara, care a făcut infiltrații pentru a scăpa de durerile de la genunchiul piciorului stâng și a amânat o eventuală intervenție chirurgicală pentru luna iunie.

Tricolorele conduc în clasamentul Grupei B, cu 6 puncte obţinute în trei jocuri (3-1 cu Olanda, 3-0 şi 3-1 cu Grecia), după primele trei runde, devansând Olanda, 3p (2j), și Grecia 3p (3j). Câștigătoarea grupei se califică la turneul final, iar ocupanta locului secund va disputa un meci de baraj.

Citește și:

Samara a adus o nouă victorie pentru România

Taguri articol


12