Rugămințile victimelor, împușcăturile și cuvintele teroriștilor din Paris, publice!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Rugămințile victimelor, împușcăturile și cuvintele teroriștilor din Paris, publice!

Externe 15 Aprilie 2016 / 20:04 1087 accesări

Au ieşit la iveală dialogurile halucinante dintre terorişti şi victimele lor din timpul atacurilor teroriste ale ISIS de la Paris. Anchetatorii francezi au reușit să facă reconstituirea atentatului de la sala de concerte Bataclan, din Paris, iar dialogurile înregistrate de un dictafon abandonat de un spectator sunt înfiorătoare.

Pentru prima dată, detalii concrete despre ceea ce s-a spus în timpul masacrului sunt date publicității de către investigatorii din Paris, scrie Le Parisien. Timp de mai bine de 2 ore, dictafonul găsit la primul etaj al sălii de spectacole a înregistrat amenințările și ordinele date de teroriști, rugămințile victimelor și ploaia de gloanțe.

La un moment dat, una dintre victime spune: "Este un vis sau ce?". Ulterior, un spectator îi roagă pe polițiști: "Vă rog, nu intrați, pentru că o să arunce totul în aer". Transcrierea acestei înregistrări, alături de cea a discuțiilor prin stații radio între polițiști - de care Le Parisien scrie că are cunoștință - retrasează, secundă cu secundă, desfășurarea tragediei și dezvăluie pentru prima dată cuvintele exacte pe care le-au spus atacatorii în timpul masacrului, anunţă ProTV.12