S-a aruncat în canal de pe podul din Năvodari!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Gest disperat

S-a aruncat în canal de pe podul din Năvodari!

Eveniment 30 Septembrie 2015 / 17:14 2358 accesări

Scafandrii au pornit căutările și l-au scos la mal pe bărbat după aproape două ore

Scafandrii au pornit căutările și l-au scos la mal pe bărbat după aproape două ore

Un bătrân în vârstă de 74 de ani și-a pus capăt zilelor miercuri după-amiază, aruncându-se de pe podul rutier din orașul Năvodari, în apele canalului! Gestul șocant a fost văzut de un martor, care a pus imediat mâna pe telefon și a apelat linia unică 112. Totul se întâmpla în jurul orei 13.00. "Treceam prin zonă când l-am zărit pe acest om sărind în apă, peste balustradă... Nu am apucat să fac nimic, nici măcar să strig după el. După ce a căzut în apă, a ieșit o dată la suprafață, iar apoi s-a dus imediat la fund. Eu cred că a murit la impact", a povestit bărbatul care a cerut ajutorul autorităților. După primirea solicitării, la fața locului s-au deplasat, în scurt timp, polițiștii de la Transporturi, o ambulanță, dar și scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea". Aceștia din urmă au început căutările.

GĂSIT DUPĂ DOUĂ ORE După aproape două ceasuri, în jurul orei 14.50, victima,Constantin Milciu,de 74 de ani din Năvodari, a fost găsită și scoasă la mal de scafandri. Medicii au început manevrele de resuscitare, dar toate eforturile lor s-au dovedit zadarnice. Polițiștii au pornit cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care tragedia a avut loc, dar și motivele care l-au determinat pe bătrân să-și ia singur zilele. Surse judiciare au dezvăluit că omul mai încercase și în trecut să se sinucidă. Acesta fusese salvat în ultima clipă, după ce se spânzurase. Urmează ca oamenii legii să discute cu membrii familiei și cu apropiații bărbatului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

A SĂRIT ÎN FAȚA TRENULUI CU COPILUL ÎN BRAȚE Tot miercuri, o femeie și-a luat copilul în brațe și s-a aruncat în fața trenului, în Gara Mare din Câmpulung Moldovenesc. Cazul incredibil a șocat întreaga opinie publică... Cei doi au ajuns sub roțile garniturii, după ce protagonista poveștii cutremurătoare a ieșit din niște tufișuri și a sărit pe calea ferată, într-o zonă cu vizibilitate mică pentru mecanicul de locomotivă. Cei doi au supraviețuit teribilului impact și au fost transportați la spital cu răni extrem de grave: femeia are un membru inferior amputat, în vreme ce ambele picioare ale copilului au fost secționate...12