S-a stabilit data la care Elena Udrea află dacă va fi eliberată din închisoare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Costa Rica

S-a stabilit data la care Elena Udrea află dacă va fi eliberată din închisoare

Justiție 19 Octombrie 2018 / 17:27 971 accesări

Termenul pentru apelul declarat de avocatul Elenei Udrea la măsura arestului preventiv din Costa Rica a fost stabilit de judecători pentru data de 2 noiembrie, a declarat, într-o intervenţie la România TV, avocatul Veronel Rădulescu. Atunci judecătorii vor decide dacă o vor elibera sau o vor menţine în închisoare pe Elena Udrea.

Elena Udrea va afla în data de 2 noiembrie dacă va mai rămâne în închisoare în Costa Rica, a spus avocatul acesteia din România.

"A fost fixat termen pentru analizarea cererii de punere în libertate pentru data de 2 noiembrie. Atunci se va analiza situaţia personală, se vor analiza argumentele pe care le-a formulat în baza legii de acolo. Un judecător se va pronunţa fie pe admitere, fie pe respingerea cererii", a declarat avocatul Veronel Rădulescu, la România TV.

În data de 4 octombrie, fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICOT Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni - decizie împotriva căreia au făcut deja recurs, potrivit avocatului Veronel Rădulescu. Cele două sunt încarcerate la penitenciarul de femei El Buen Pastor din San Jose.

Taguri articol


12