Șarapova a devenit studentă la Harvard

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Suspendată pentru dopaj

Șarapova a devenit studentă la Harvard

Sport 28 Iunie 2016 / 16:57 403 accesări
Maria Șarapova își va completa cunoștințele în economie la Harvard

Maria Șarapova își va completa cunoștințele în economie la Harvard

Rusoaica Maria Șarapova, fost lider mondial în tenisul profesionist feminin și un nume de referință în sport-business, a devenit studentă la prestigioasa universitate Harvard din Statele Unite ale Americii, unde își va completa cunoștințele în economie, pe perioada suspendării sale de doi ani pentru dopaj. Șarapova a publicat pe rețelele de socializare în fotografie în care apare la intrarea în Harvard Business School, una dintre facultățile de comerț cele mai prestigioase din lume, situată în apropierea orașului Boston. „Sunt nerăbdătoare să încep cursurile”, a scris jucătoarea rusă pe pagina sa de Facebook, fără să facă alte precizări.

Șarapova a fost până în acest an sportiva cea mai bine plătită din lume, grație numeroaselor sale contracte de parteneriat cu Nike, American Express, Porsche sau TAG Heuer. Conform revistei „Forbes“, veniturile sale au scăzut cu opt milioane de dolari într-un an, ajungând la 21,9 milioane de dolari, din cauza ruperii unora dintre aceste contracte, după ce a anunțat că a fost depistată pozitiv în timpul Openului Australiei 2016. Tenismena și-a lansat propria marcă de dulciuri, Sugarpova, existând numeroase produse derivate care îi poartă numele.

Rusoaica în vârstă de 29 ani efectuează în prezent o suspendare de doi ani pentru dopaj, în urma unui control pozitiv la meldonium, un medicament plasat pe lista produselor interzise începând cu data de 1 ianuarie 2016. Ea a făcut apel împotriva acestei sancțiuni la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne (Elveția).

Citește și:

2 ani de suspendare pentru Maria Șarapova!

Șarapova nu mai este ambasador ONU al bunăvoinţei

Șarapova se războiește cu presa

Taguri articol


12