S-au întrerupt şi întrecerile de volei şi baschet din ţara noastră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

S-au întrerupt şi întrecerile de volei şi baschet din ţara noastră

Sport 14 Martie 2020 / 08:06 2939 accesări

Federaţia Română de Volei a anunţat, pe site-ul oficial, suspendarea tuturor competiţiilor până la 31 martie 2020.

„Având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 şi luând în considerare deciziile adoptate în ultimele zile de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, Federaţia Română de Volei a decis să suspende toate competiţiile până la sfârșitul acestei luni.”, se menționează în comunicat.

Înaintea acestei decizii, meciul CSM Volei Alba Blaj - CS Dinamo București, scor 3:0, din etapa a doua a turneului locurilor 1-5 din Divizia A1 de volei feminin, s-a disputat fără spectatori.

De asemenea, turneul locurilor 7-11 din Divizia A1 de volei feminin, care avea loc la Voluntari, s-a întrerupt după primele două zile. Echipa CS Medgidia a câştigat prima partida disputată, 3:2 cu FC Argeş.

Federația Română de Baschet a adoptat aceeași măsură, suspendând toate competiţiile.

MECIURILE DIN LNBM, LNBF SI CRM 3X3 SUNT SUSPENDATE PÂNĂ LA DATA DE 31.03.2020

În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Federaţiei Române de Baschet, după o consultare cu majoritatea reprezentanţilor cluburilor din Ligile Naţionale de Baschet şi a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor şi Comisiei Centrale de Comisari, decide urmatoarele:

1. Suspendarea meciurilor din Liga Naţională de Baschet Masculin şi Liga Naţionala de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020.

2. Suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei României 3x3, masculin, ediţia 2020, şi a altor competiţii oficiale de baschet 3x3, până la data de 31.03.2020.

3. În funcşie de evoluţia situaţiei din România referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suporta modificări.12