Scăderi ale temperaturilor! Înnorări și ploi locale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Scăderi ale temperaturilor! Înnorări și ploi locale

Vremea 05 Februarie 2019 / 16:08 780 accesări

O scădere a valorilor termice se va constata și în sudul, centrul și estul țării. Cerul va avea înnorări și va ploua local în sud-vest și nord-vest, iar în restul teritoriului doar izolat vor fi burnițe sau ploi slabe. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Noaptea, la munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade. Local în zonele joase de relief se va forma ceață.

PROGNOZA METEO MIERCURI

Valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, însă cele nocturne vor marca o scădere în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare în nord-vest și va fi mai mult noros în rest. În jumătatea sudică a teritoriului local se vor semnala precipitații sub formă de ploaie ziua și mixte pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 9 grade, cu cele mai mari valori in Dealurile Olteniei si ale Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 și 3 grade. Pe arii restrânse va fi ceață, posibil asociată cu burniță sau fulguieli.

În Bucureşti, va fi în general închisă și trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 6...7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.12