Se cunosc semifinalele senioarelor la CN de volei pe plajă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se cunosc semifinalele senioarelor la CN de volei pe plajă

Sport 16 August 2019 / 04:22 768 accesări
Beata Vaida şi Marina Cojocaru s-au calificat în penultimul act

Beata Vaida şi Marina Cojocaru s-au calificat în penultimul act

După încheierea fazei grupelor la Campionatul Naţional de volei pe plajă rezervat senioarelor s-a stabilit programul semifinalelor. În penultimul act al competiţiei feminine se vor disputa sâmbătă, pe plaja „Dandana” din staţiunea Mamaia (vis-a-vis de Casino), următoarele confruntări - ora 19.00: Diana Dumitru / Diana Milea - Beata Vaida / Marina Cojocaru; ora 19.40: Sorina Răileanu / Adina Stanciu - Adriana Melniciuc / Ioana Ordean.

Sâmbătă mai sunt programate şi întâlnirile de clasament - ora 17.45, meciul pentru locurile 7-8; ora 18.30, meciul pentru locurile 5-6.

În competiţia masculină, ultimele partide din faza grupelor, care vor avea loc vineri, începând cu ora 16.00, vor decide duelurile din penultimul act şi jocurile de clasament. Semifinalele seniorilor se vor disputa sâmbătă, de la ora 20.30 şi 21.15, iar meciurile de clasament tot sâmbătă, de la ora 16.15 şi 17.00.

Finalale se vor desfăşura duminică seară, de la ora 18.00.

Campionatul Național de volei pe plajă este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Clubul Sportiv Lake View Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Volei, Ministerul Tineretului și Sportului şi Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. Accesul publicului este liber.12