Se lansează TRENURILE ZĂPEZII!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se lansează TRENURILE ZĂPEZII!
Social 28 Decembrie 2018 / 12:03 458 accesări 2 comentarii

CFR Călători va lansa la 8 ianuarie 2019 oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019. Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, beneficiază în perioada 8 ianuarie – 28 februarie 2019, de reduceri tarifare atractive la trenurile spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi, cum sunt cele de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Reducerile tarifare se acordă pentru toate trenurile, astfel:

25%de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei.

31% – 56%zilnic,pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

De exemplu, pe ruta București – Predeal preţul biletului cu această ofertă este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de60,45 lei cu 18,85 mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65de lei, cu 24,25 de lei mai puţin față de tariful întreg.

Exemplele detarife sunt valabile de la data de 08 ianuarie 2019şi INCLUD şi tariful de rezervare a locului care este 3,9 de lei.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, iar biletele la preţ redus se pot achiziționa:

  • Onlinede pecfrcalatori.ro;
  • De la automatele XsellKiosk din gări;
  • De laautomatele ZebraPay;
  • Direct de lacasele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Aceste reduceri se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companieiwww.cfrcălători.rosau să se adreseze personalului nostru din stații.

Loading...

2 comentarii

Numarul 4 14:13:24 / 28 Decembrie 2018
Se lansează TRENURILE ZĂPEZII!

Acestea au abilitatea de a ramane cu orele blocate in zapada, de unde si denumirea "Trenuriile Zapezii". Calatorii CFR va multumesc din suflet caci si anul viitor au posibilitatea sa inghete cu orele pe camp. CFR...mai lent decat autobuzul dar mai rapid decat mersul pe jos !

boby 12:25:13 / 29 Decembrie 2018
Batjocurâ

Ca sâ pui in circulație asemenea trenuri ,logic ar fi sâ ai infrastructurâ ok și dupâ pui vagoanele moderne pe șine ..la noi e invers ..se stâ cu zilele in câmp ..ba lipsește linia de cale feratâ ciordita de țigani ..ba a câzut un copac pe linie ba a cazut un pod etc. ce mizerie de societate CFR + ȚARÂ DE CÂCAT.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1585 secunde