Se oprește apa în cartierul Palazu Mare din Constanța, marți, 28 noiembrie 2023

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se oprește apa în cartierul Palazu Mare din Constanța, marți, 28 noiembrie 2023

Social 25 Noiembrie 2023 / 09:51 956 accesări

Marți – 28 noiembrie 2023, se vor executa lucrări de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă, de la intersecția străzilor Recoltei cu Alexandru Sahia din cartierul Palazu Mare (Constanța), informează un comunicat al RAJA.

Astfel, în intervalul orar 09.30 – 16.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palazu Mare, situați în perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis (DN2A) – Dumbrăveni – Santinelei – Popa Șapcă – Islaz – bd. Tomis (DN2A), precum și Secția Clinică de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța, dar și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie.

Investiția face parte din “Contractul de Servicii Bazat pe Gestionarea Eficientă a Distribuției de Apă în Sistem Centralizat”, în valoare de 4 mil. Euro.

Rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apă.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ, a mai transmis comunicatul RAJA.Ştiri recomandate

12