Se reabilitează carosabilul pe strada Eroilor din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se reabilitează carosabilul pe strada Eroilor din Constanța

Administrație 23 Martie 2023 / 18:41 968 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Eroilor, tronsonul cuprins între strada Mihai Eminescu și strada A. S. Pușkin. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat parțial astăzi, până la ora 16:00.

Vineri, 24 martie și sâmbătă, 25 martie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00- 16:00.

În etapa premergătoare asfaltării carosabilului, se vor reconstrui trotuarele cu dale moderne, vor fi amenajate casetele pentru spații verzi și vor fi plantați arbori. De asemenea, după operațiunile de frezare a carosabilului si de refacere a trotuarelor, când vremea ne va permite, reabilităm carosabilul cu un nou strat de uzură.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.Ştiri recomandate

12