Se reduce vârsta de pensionare pentru români! Cine va beneficia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se reduce vârsta de pensionare pentru români! Cine va beneficia
Social 11 Martie 2019 / 20:00 2097 accesări 1 comentariu
Foto credit: Ziarul Financiar

Foto credit: Ziarul Financiar

Mii de români au ocazia să se pensioneze mai devreme, chiar cu 10 sau 15 ani. Vestea este oficială! Românii care sunt în situația anunțată de oficiali se pot pensiona chiar cu 10 sau 15 ani mai devreme. Singura condiție este ca aceștia să fi realizat stagiul complet de cotizare. Aceasta este decizia Curții Constituționale a României. De asemenea, astăzi, 11 martie, s-a publicat lista oficială cu sporurile la pensie în funcție de vechimea fiecărui solicitant. Este vorba de persoanele cu handicap, indiferent de momentul în care acestea au dobândit handicapul în cauză. „Tranșele de vechime în muncă în funcție de care se acordă cele 5 gradații, precum și cotele procentuale corespunzătoare acestora, calculate la salariul de bază avut la data îndeplinirii condițiilor de trecere în gradație și incluse în acesta. Acestea se determină prin majorarea salariului de bază avut cu cota procentuală de 2,5%, rezultând noul salariu de bază”, conform avocat.ro.

REDUCEREA VÂRSTEI DE PENSIONARE SE VA FACE ASTFEL:

– cu 10 ani pentru asigurații cu handicap mediu, dacă au realizat stagiul complet de cotizare;

– cu 10 ani pentru asigurații cu handicap accentuat, dacă au realizat cel puțin doua treimi din stagiul complet de cotizare;

– cu 15 ani pentru asigurații cu handicap grav, dacă au realizat cel puțin o treime din stagiul de cotizare.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

mariana 13:22:47 / 14 Martie 2019
testy

Bună ziua tuturor, un bun vrăjitor care mă ajută să mă recuperez soțul meu este aici pentru opinia dvs.! Numele meu este doamna Mariana diego Locuiesc în New York, Statele Unite ale Americii Viața mea sa întors! Soțul meu a părăsit casa timp de trei ani și înseamnă să-și petreacă o vacanță în dubia. El a arătat o femeie tânără și a fost încântat de ea pentru că era bogată. Soțul meu refuză Du-te acasă cu cei doi copii pe care ia lăsat în urmă. Am plâns toată ziua Căutând asistență. Am văzut în special două mărturii, o femeie pe nume ESTHER PAUL și ELIZABETH JAKE, au mărturisit cum dr. JUNGUNU a adus fostul iubit în mai puțin de 72 de ore și la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la adresa de e-mail a dr. JUNGUNU. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. M-am pus in contact cu el pentru a ma ajuta sa-mi gasesc sotul si ma rugat sa nu-mi fac griji pentru ca zeii lor vor lupta pentru mine. Mi-a spus că spre noaptea în care toate spiritele s-au trezit, el va arunca vraja să mă reunească pe mine și pe soțul meu, iar El a făcut-o, în mai puțin de 24 de ore să contacteze doctorul, soțul meu sa întors la mine și a început să a vărsat lacrimi de întâlnire, astfel încât ceea ce mă scuză, sunt atât de fericit că acest mare pitcher face pentru mine și pentru soțul meu. Am contactat dr. Jungunu prin e-mailul său: drjungunusolutionspell@gmail.com sau WhatsApp + 233570528416 despre Orice problemă ați putea lua în considerare: 1, câștigați o loterie de viză în orice țară 2, pierde vraja de greutate 3, vă ajută să rămâneți însărcinată 4, ajutați-vă să vă promovați în birou. 5, dacă aveți nevoie de ajutor financiar. 6, salvează-te de HIV-SIDA și de cancer 7, întâlnire bogată și faimoasă în întreaga lume. 8, inel de putere pentru miracol 9, vă ajută să vă recuperați toți banii de la escroci 10, vrei să devii o sirenă? Intrați în legătură cu el oriunde în lume prin EMAIL: drjungunusolutionspell@gmail.com. E cel mai bine pitcher al lumii.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1829 secunde