Se restricționează circulația în Constanța! Vezi când și de ce!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se restricționează circulația în Constanța! Vezi când și de ce!

Administrație 30 Noiembrie 2017 / 18:14 3281 accesări

Primăria municipiului Constanța în colaborare cu Instituția Prefectului – Județul Constanța, Consiliul Județean Constanța și Comandamentul Flotei organizează în data de 1 decembrie 2017, cu ocazia Zilei Naționale a României, în intervalul orar 11:00-12:00, pe bd. Tomis un ceremonial ce va include defilarea trupelor pedestre și a mijloacelor de tehnică militară.

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că mâine, 1 decembrie 2017 traficul rutier va fi restricționat pe bulevardul Tomis pentru defilarea paradei militare. Astfel, în intervalul orar 07:30-12:00 - se restricționează circulația pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între zona Capitol (intersecția b-dului Tomis cu b-dul Mamaia) şi str. Traian, fără însă a restricționa circulația pe b-dul Ferdinand a autobuzelor aparținând RATC. Acestea vor staționa la intersecția b-dului Ferdinand cu b-dul Tomis în perioada defilării plutoanelor.

Totodată, străzile cu care se intersectează b-dul Tomis, respectiv str. Cuza Vodă, str. Ştefan cel Mare, str. Constantin Brătescu, str. Sarmisegetuza, str. Dacia și str. Decebal, str. Tudor Vladimirescu vor fi închise circulației.

De asemenea, încă din 30 noiembrie 2017, începând cu ora 18:00 se va interzice accesul şi staționarea autovehiculelor în parcarea din zona Sălii Sporturilor (cu excepția autovehiculelor cu circulație prioritară - ambulanță, poliție, jandarmerie s.a.) precum şi în parcarea aflată pe b-dul Tomis, tronsonul cuprins între Sala Sporturilor şi b-dul Ferdinand (restricție impusă inclusiv maşinilor de aprovizionare cu marfă a magazinelor/restaurantelor din zonă).12