Se strică vremea în toată țara! Iată ce spun meteorologii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se strică vremea în toată țara! Iată ce spun meteorologii!

Vremea 07 Mai 2017 / 10:27 1320 accesări

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare meteorologică de ploi însemnate cantitativ, care pot avea caracter torenţial, valabil până marţi, la ora 23. După această noapte, vremea se răceşte iar la munte precipitaţiile vor fi mixte.

Meteorologii avertizează că de duminică, de la ora 16, până marţi, la ora 23 vor fi perioade de timp, îndeosebi pe parcursul după-amiezelor și al serilor, în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, vor fi căderi de grindină.

Potrivit meteorologilor, în zonele de deal şi de munte, precum și în sudul, estul și centrul țării, cantităţile de apă vor depăşi local 15 – 20 de litri pe metrul pătrat, dar izolat cantităţile de apă vor fi de 40 - 50 de litri pe metrul pătrat.

Informarea meteorologică arată că în noaptea de marţi spre miercuri şi în cursul zilei de miercuri vremea va deveni rece, temporar va ploua în jumătatea de sud-est a țării, la munte precipitațiile vor fi mixte, iar dimineața, mai ales în nordul și centrul țării, local se va produce brumă.

Taguri articol


12