Seară camerală cu Strings Quintet

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Teatrul „Oleg Danovski”

Seară camerală cu Strings Quintet

Cultură 27 Octombrie 2015 / 15:49 775 accesări

La Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se lucrează intens. Festivalul Internațional al Muzicii și Dansului a început pe 25 octombrie, iar artiștii repetă într-una, pentru ca totul să fie perfect la fiecare întâlnire cu publicul tomitan.

Se repetă nu numai pentru festival, ci și pentru tradițională seară camerală programată, miercuri, în foaierul instituției de cultură. De această dată, va veni în fața publicului meloman tomitan grupul muzical Strings Quintet. Acesta este format din artiști instrumentiști din orchestra simfonică a Teatrului „Oleg Danovski”: violoniștii Carmen Simion și Mitică Feraru, violista Gabriela Muntean, violoncelistul Ghiorghiță Tănase și contrabasistul Vladislav Zodieru.

În programul serii sunt incluse lucrări din repertoriul compozitorilor Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Johann Pachelbel și Ciprian Porumbescu.

Prețul unui bilet pentru această întâlnire cu Strings Quintet este de 10 lei. Tichetele pot fi achiziționate de la casa de bilete din incinta teatrului, între orele 11.00 și 17.00, precum și în seara spectacolului, începând cu ora 17.30.

Citește și:

Vioara și viola, în dialog

Contrabasul și violoncelul, în dialog

Seară camerală cu Eurasia Flutes Quartett

Seară camerală în acorduri de vioară și violă

Sărbătoare muzicală la Teatrul „Oleg Danovski”12