Seară de toamnă cu etno-blues și NIGHTLOSERS! Muzică bună și ironie fină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Seară de toamnă cu etno-blues și NIGHTLOSERS! Muzică bună și ironie fină

Divertisment 08 Octombrie 2017 / 10:41 1075 accesări

NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994. Cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de „țărănoi bețivi“ au ajuns întâmplător pe o scenă.

Au reprezentat Romania în mai toate țările din Europa și în câteva orașe din SUA și Canada.

Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor ”Bețivan Ratat” și ”Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească si românească).

Discografie:

Sitting on the top of the world (1994) – caseta – in curand re-editat pe cd

Plum Brandy Blues (1998) – CD

Rhythm & Bulz (2004) – CD

Cinste Lor (2013) – CD

HANNO HOFER ne dă sfaturi pentru a petrece vremea cea umedă și rece de toamnă și iarnă: "Leac de îmblânzit iarna? Vinul, prietenii și muzica bună". Scenarist, regizor, interpret de blues, de jazz și de muzică populara transilvăneană, liderul formației Nightlosers are, când cântă, o prezență atât de electrizantă, încât pune iarna pe fugă și aduce primăvara mai repede, cu entuziasmul lui.

Cu batic sau porcușori de cauciuc, dar, mai ales la tobe, Claudiu Purcarin condimentează cu succes gașca veselă NIGHTLOSERS! Și, să nu uităm, NIGHTLOSERS îl vor avea ca invitat de onoare pe Nucu Pandrea!

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19:30, nu ratați întâlnirea, la Club Doors din Constanța, cu una dintre cele mai inspirate trupe din România.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului.Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

Citește și:

Blues ardelenesc cu Nightlosers la Doors Club

Taguri articol


12