Senzații tari la Motul Motorsport Event 2017

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sâmbătă și duminică, la Constanța

Senzații tari la Motul Motorsport Event 2017

Sport 09 Iulie 2017 / 16:55 940 accesări

A opta ediție a Motul Motorsport Event, întrecere automobilistică desfășurată sâmbătă și duminică, în parcarea Centrului Comercial Vivo, a oferit iubitorilor automobilismului senzații tari, asfaltul fiind încins la maxim de amatorii de adrenalină. Cei 33 de participanți la cele patru categorii ale Motul Motorsport Event 2017 și-au demonstrat măiestria la volan pe un traseu inedit, spectatorii urmărind cu mare atenție virajele executate la limită și lupta pentru o clasare pe podiumul competiției.

„La ediția din acest an a Motul Motorsport Event am consemnat și o premieră, un automobil full electric, un Logan, participând la o competiție auto în România”, a spus Darius Petre, principalul organizator, președintele Clubului Sportiv Seaside Roads.

Iubitorii drift-ului au putut urmări demonstrațiile piloților Sorin Ene, Răzvan Frățianu și Claudiu Adam, iar trainerii Academiei „Titi Aur” au oferit celor interesați sfaturi utile cu privire la conducerea defensivă, fiind testate, gratuit, și simulatoarele de impact și răsturnare. Copiii care și-au luat inima în dinți au trăit senzațiile conducerii unui kart electric pe un traseu special amenajat. De asemenea, voluntarii Asociației Studenților și Medicilor Voluntari au asigurat asistența medicală și au prezentat manevre de prim ajutor.12