Seria morbidă continuă! Accident mortal, în județul Constanța, între Horia și hanul Morilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Seria morbidă continuă! Accident mortal, în județul Constanța, între Horia și hanul Morilor

Eveniment 27 Decembrie 2016 / 21:24 3800 accesări

Luni seară, seria morbidă a accidentelor de circulație continuă, din păcate!

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină între localitatea Horia şi Hanul Morilor, acolo unde au găsit un pacient decedat, pentru care manevrele de resuscitare nu au mai fost de folos.

O altă persoană este rănită și medicii se tem pentru evoluția stării acesteia. Un echipaj de la Descarcerare din Hârșova a intervenit pentru scoaterea celei de a doua persoane dintre fiarele contorsionate.

FILMUL EVENIMENTULUI

O femeie a murit pe drumul dintre localitățile Horia și Hanul morii, după ce fiica sa, care conducea o Honda Civic a pierdut controlul mașinii, pe carosabilul umed.

La locul accidentului au ajuns echipaje SMURD și ale Ambulanței. Aceștia au încercat să o scoată pe femeie, în vârstă de 50 de ani, dintre fiarele contorsionate, însă, în pofida manevrelor de resuscitare, nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Șoferița de 20 de ani este din Plopeni Chirnogeni și a suferit doar răni minore. Fata, împreună cu părinții săi, se duceau, se pare, în vizită la rude. Tatăl fetei, care se afla pe scaunul din dreapta, nu a suferit răni grave.12