Shaggy și soția lui poartă cu mândrie ia românească

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Shaggy și soția lui poartă cu mândrie ia românească

Monden 10 Ianuarie 2016 / 15:42 2110 accesări

Cămașa tradițională românească este celebră în toată lumea. Cea mai frumoasă dintre reginele României a purtat superba ie ca pe un veșmânt de mare preț, iar pictorul Henri Matisse i-a imortalizat culorile și forma în celebra lucrare „La blouse roumaine”.

Frumoasa cămașă nu mai are nevoie de ambasadori. Și totuși, pentru români este un motiv de mare mândrie când văd că frumoasa ie este purtată de străini. Iar dacă aceștia sunt și vedete, bucuria este și mai mare. Aceste sentimente le-au trăit, sâmbătă, și fanii români ai celebrului cântăreț jamaican Shaggy, care a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apar el și soția sa îmbrăcați în ii tradiționale românești. „Cină cu iubita mea soție @rebeccapackerburrell în adevăratul stil românesc”, a scris Shaggy. Colaboratorul lui Shaggy, Costi Ioniţă, care i-a oferit jamaicanului frumoasele ii, a scris la rândul său: „ia românească la mare cinste”. Fanii români au reacționat și ei, cu sutele. „Salutări din România, Shaggy. Sunt mândră de aprecierea pe care o arăți culturii noastre”, a scris o admiratoare. „Minunată fotografie. Ca întotdeauna, bluza românească îi face pe oameni să strălucească. Cămașa tradițională pe care frumoasa ta soție o poartă se numește ie”, a scris o altă fană.

Costi Ioniță a început să colaboreze cu Shaggy în urmă cu mai mulţi ani, semnând două piese - „Dame” și „Fired Up” - de pe albumul „Summer in Kingston”. De asemenea, în 2014, Shaggy a lansat o piesă de succes alături de Costi Ioniţă, intitulată „Habibi”.

Citește și:

Costi Ioniţă, aproape de Premiul Grammy?!

Taguri articol


12