Și tu poți modifica proiectele de hotărâre ale Consiliului Local! Iată când!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ședințele comisiilor de specialitate sunt publice Și tu poți modifica proiectele de hotărâre ale Consiliului Local! Iată când!
Administrație 19 Aprilie 2017 / 15:23 493 accesări 1 comentariu

Constănțenii care au propuneri și sugestii de modificare a proiectelor de hotărâre ale Consiliului Local Constanța ori vor cu orice preț retragerea unui asemenea document nu mai pot lua cuvântul în ședințele de Consiliu Local. Decizia a fost luată de către aleși, care au justificat că, astfel, se câștigă timp în cadrul întrunirilor lunare. Totuși, cei care au ceva de zis cu privire la proiectele de hotărâre ce ar putea fi adoptate în timpul ședințelor de Consiliu Local pot să își spună părerea în timpul întrunirilor comisiilor de specialitate. Tot în timpul acestor ședințe se pot modifica sau chiar respinge proiectele.

CÂND AU LOC ȘEDINȚELE

Cei care vor să participe la întrunirile comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Constanța pot merge joi, 20 aprilie, la ora 11.00, la Primăria Constanța, unde se reunește Comisia nr. 3 pentru servicii publice, comerț, turism și agrement. Tot joi, dar de la ora 14.00, are loc ședința Comisiei nr. 5 pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice și respectarea drepturilor și libertăților cetățeanului. Vineri, 21 aprilie, de la ora 12.00, va avea loc ședința Comisiei nr. 4 pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială. De la ora 13.30 se reunește Comisia nr. 1 de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat, iar de la ora 15.00 este programată ședința Comisiei nr. 2 de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

1 comentariu

Dodolean 21:57:42 / 22 Aprilie 2017
Pot modifica...

IA SA VEDEM ASA CUM PUTEM FACE K MEGERUL SPIT JUDETEAN SA NU FIE OM POLITIC. CUM II ASTAZI NU CRED CA PUTETI CONVIGE PE CINEVA CUM CA GRASA II ALTCEVA DECIT POLITICIAN.MERGETI IN SPIT SF ANDREJ SI VEDETI HARABABURA,HOLURILE PLINE NIMENI NU STIE CUI SI UNDE SA INTREBE SA GASEASCA UN EVENTUAL MEDIC. NU MAI VB AICI CA TOOOOTI MEDICI IS MAI MULT LA CAB PART UNDE DAU CONSULTATI CONTRA COST COMPARATIV CU PROGRAMUL DIN SPIT PUBLIC. O SA TRECEM IN NEFIINTA CU TOTI CU O ASA CONDUCERE EXECDABILA A INSTITUTIILOR DE SANATATR PUBLICA.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2882 secunde