„Simfonia Luminii“ este gata să fie pusă în scenă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Simfonia Luminii“ este gata să fie pusă în scenă!

Divertisment 06 Iunie 2024 / 22:15 554 accesări

Pregătirile pentru cel mai mare spectacol de lumini, sunet și culoare care a fost organizat până acum la Constanța, Symphony of Light, au intrat pe ultima sută de metri.

Scena pe care Delia va urca vineri seară în Piața Ovidiu a fost deja amplasată, iar tehnicienii care vor transforma centrul istoric al Constanței într-o lume de basm își fac ultimele pregătiri.

Organizatorii au anunțat deja că surprizele se vor ține lanț pe parcursul celor peste trei ore de spectacol și chiar le-au recomandat constănțenilor care nu vor să rateze vreun moment să vină din timp pentru a evita aglomerația.

Symphony of Light este programat să înceapă la ora 20 și include, printre altele, o întâlnire cu Mr. Mirrors, un program artistic special pregătit elevii Colegiului de Arte „Regina Maria“, un spectacol de proporții cu lasere, fum, proiecții și mult sunet, dar și un spectacol dans care promite să încingă atmosfera la propriu.

Toate acestea alcătuiesc de altfel o uriașă poveste, spusă prin imagini și multă culoare, care îi va transpune într-o luptă epică dintre bine și rău.

Seara se va încheia la fel de spectaculos, cu un super concert marca Delia, care va aduce în premieră la Constanța „Rockadelia“.Ştiri recomandate

12