Simona Halep a confirmat faptul că ITIA i-a amânat din nou audierea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Simona Halep a confirmat faptul că ITIA i-a amânat din nou audierea

Sport 25 Mai 2023 / 09:40 1080 accesări

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru un test antidoping pozitiv, a anunţat, miercuri seara, pe reţelele de socializare, că audierea sa de către un tribunal independent, programată pe 28 mai, a fost amânată din nou la cererea ITIA.

''Încă o dată sunt devastată. ITF (ITIA) a amânat audierea mea pentru a treia oară, cu încă o lună! Aştept să fiu judecată încă din octombrie. În decembrie, am putut, mulţumită experţilor, să demonstrez că suplimentele alimentare pe care le foloseam au fost contaminate, motiv care a cauzat testul pozitiv'', a transmis Halep.

''Am cerut, confirm regulamentului antidoping, o audiere rapidă: e dreptul meu, e scris în regulament! Din nefericire, ITF (ITIA) a amânat audierea mea de trei ori. Refuzarea dreptului de a fi judecată de un tribunal independent. Interzicerea participării la orice turneu timp de opt luni. Ştiu că am ratat Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Fără a mai spune că am pierdut toate punctele şi locul în clasament. Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar şi pe mine ca jucătoare profesionistă, fără a mai vorbi de consecinţele asupra sănătăţii mele mentale.Este o lipsă de respect faţă de regulile ITF (ITIA) cu privire la o audiere rapidă la care am dreptul, este o lipsă de respect faţă de mine care mă lasă fără cuvinte'', a adăugat Simona.Ştiri recomandate

12