Simona Halep, revoltată de decizia ITIA, care a amânat din nou audierea sa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Simona Halep, revoltată de decizia ITIA, care a amânat din nou audierea sa

Sport 23 Mai 2023 / 09:07 1252 accesări
Foto: captură video, Simona Halep

Foto: captură video, Simona Halep

Simona Halep, suspendată provizoriu pentru un test antidoping pozitiv la US Open 2022, a anunţat, luni seara, că audierea sa programată pe 28 mai a fost amânată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Simona este revoltată de decizia organismului ce se ocupă cu protejarea integrității tenisului.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA! Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead, a afirmat public acum trei zile că se angajează să gestioneze cazul într-un mod empatic, eficient și rapid, în același timp a solicitat tribunalului să amâne din nou audierea, pentru a treia oară.

ITIA spune public un lucru și face altceva în privat! Am cerut în mod repetat să fiu audiată, iar ITIA a căutat în repetate rânduri să amâne! Când se va opri? Pun întrebarea din nou! Am dreptul la un proces rapid. Acționând astfel mi se încalcă drepturile!”

Simona Halep este suspendată din octombrie 2022, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, roxadustat.

Ease apără susținând că substanța respectivă i-a ajuns în organism dintr-un supliment alimentar contaminat, însă decizia în cazul ei întârzie. Halep așteaptă să fie audiată, spera ca acest lucru să se întâmple pe 28 mai, însă este posibil ca ITIA să-i pună bețe în roate prin cererea de amânare.Ştiri recomandate

12