Simona Halep va participa la turneul de la Palermo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Simona Halep va participa la turneul de la Palermo

Sport 11 Iulie 2020 / 22:20 694 accesări
Sursa foto: Facebook Simona Halep

Sursa foto: Facebook Simona Halep

După întreruperea cauzată de pandemia de Covid-19, circuitul feminin de tenis de câmp se va relua la 3 august, cu turneul de categorie WTA International de la Palermo. Organizatorii turneului italian, programat în perioada 3-9 august, au anunţat, sâmbătă, faptul că tenismena constănţeană Simona Halep va participa la acest turneu.

„Salutări la toată lumea. Sunt foarte fericită să vă anunţ că voi reveni la Palermo, după zece ani. Sper că voi avea o săptămână frumoasă. Ne vedem curând”, a scris Halep într-un mesaj pe reţelele de socializare.

Tot sâmbătă, Simona Halep a prezentat ţinuta pe care ar fi purtat-o la Wimbledon, spunând că aşteaptă cu nerăbdare să îşi apere trofeul în 2021.

„Astăzi ar fi fost finala doamnelor. Mulțumim Wimbledon pentru gestul generos față de jucători și pentru că ai avut grijă de noi atât de uimitoare, chiar și atunci când turneul este anulat. Clasa adevărată.

Nu am apucat să port această frumoasă rochie NikeCourt pe Centre Court anul acesta, dar abia aștept să revin din postura de campioană en titre în 2021”, a fost mesajul Simonei Halep postat pe pagina oficială de Facebook.

Taguri articol


12