Singurul târg dedicat SF & Fantasy: Final Frontier

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
De ce îți dorești ca mașina timpului să existe...

Singurul târg dedicat SF & Fantasy: Final Frontier

Cultură 24 Martie 2015 / 00:00 1028 accesări

Un târg mai puţin obişnuit, singurul dedicat iubitorilor de literatură science fiction, are loc în Capitală, la finalul acestei săptămâni. Cea de-a patra ediție a Final Frontier poate fi accesată pe 28 și 29 martie, la Nexus Gamers Club (b-dul Elisabeta nr. 37), de la 10.00 la 19.00. „Nu știi încă de ce să te arunci în viitor? Editurile vin cu prețuri de până la 80% mai mici (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux), reduceri vor fi și la figurine cu personaje SF & Fantasy, iar dacă ai cumpărat trei reviste de benzi desenate, primești una gratis (The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine). Pe lângă asta, ai ocazia să pui mâna pe cărți fantastic de noi, care văd lumina zilei la Final Frontier, dar și peste 100 de cărți și filme la 5 RON și jocuri pe console (PS3, Wii, Xbox 360, PS2) aduse de anticarul nostru”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Programul complet al evenimentului poate fi citit la adresa http://finalfrontier.ro/?page_id=7. Târgul conţine lansări de carte, discuții pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râșnov, despre colecția Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015. „I-am adunat laolaltă pe scriitorii cei mai de seamă și i-am așezat cap de pluton pe Oliviu Crâznic și Sebastian A. Corn, ca invitați speciali ai ediției”, se mai arată în comunicat. O surpriză extrem de plăcută o constituie atelierul de scriere creativă în SF & Fantasy „Debutează în SF & Fantasy”, coordonat de Michael Haulică și Oliviu Crâznic. Înscrierile se fac trimițându-le celor doi o întrebare pe adresa: salut@revistadepovestiri.ro.

De asemenea, „vei intra în frății secrete: Cavalerii Jedi din Fan Clubul Star Wars au pregătit pentru tine un joc de trivia și Lucian Mîndruță, ambasador oficial Star Wars, va fi alături de tine la eveniment și îți va vorbi despre pasiunea lui pentru săbii laser, iar Societatea Tolkien din România te așteaptă la un preview pentru Reading Day. Și, dacă ești un desenator talentat, poți pleca acasă cu o tabletă grafică Wacom; vino la târg și proiectează un desen SF (peisaj, personaj, acțiune etc.) pentru a intra în concurs”, potrivit comunicatului.

Taguri articol


12